Žurka super-bogatih

Categories Fotografija, TravelogPosted on


Sve je spremno za slavlje

Iako naslov podseća na neku od epizoda Alana Forda ;) ipak se radi o žurci, i to žurci milionera i milijardera. Porto Montenegro je večeras i narednih dana pravi milionerski centar sveta. Naime, britanski biznismen Natanijel Rotšild (dinastija Rotšild) slavi večeras i sutra svoj 40. rođendan u marini Porto Montenegro.

Rođendanska žurka planirana je na glavnom molu i novotvorenom bazenu „Lido Mar“ dok su gosti smešteni na Svetom Stefanu i Splendidu. Juče i danas primetno je bilo sletanje većeg broja malih biznis aviona na tivatski aerodrom, a u tivatskom zalivu već su ukotvljene prve jahte sa VIP gostima, pre svega Jahta “Queen K” ruskog milijardera Olega Deripaske inače suvlasnika Porto Montenegra i jedna od jahti Romana Abramoviča.


“Queen K” Olega Deripaske

Zabavljači, muzičari i organizatori iz Velike Britanije već su stigli u Tivat i smešteni su u tivatskim hotelima, a planiran je i glamurozni vatromet. Sva ova halabuka procenjuje se da će koštati oko milion funti.

Sve se drži u tajnosti, od informacije gde će tačno biti žurka do skipska gostiju. Sigurno je da će rođendanskoj žurci prisutvovati roditelji slavljenika, ruski milijarder Oleg Deripaska, kanadski biznismen Piter Mank -partner Rotšildu u kompaniji “Barrick gold” i Porto Montenegru gde je Rotšild jedan od akcionara, Toni Hejvord – bivši šef “British petroleuma” i Roland Rad, osnivač finansijske grupe “Finzberi”, vlasnik FK “Čelzi“ Roman Abramovič i Majkl Evans čija je jahta “White Rose of Drachs” takođe ukotvljena na glavnom molu


White Rose of Drachs

Please follow and like us: