Zorka ponovo jaše

Categories Humor, SvakodnevnicaPosted on

Svi se, ili bar većina, sećaju Vidovite Zorke (znači, imala je i svoj sajt www.vidovitazorka.co.yu ;) ) čije su usluge skidanja crne magije i proricanja sudbine početkom decenije bile veoma "cenjene". Nakon nekoliko suđenja za nebrojene prevare i psihijatrijskih veštačenja koja su utvrdila da su joj intelektualne sposobnosti ispod prosečnih, dobila je nešto više od metar dana "odmora u Dubrovniku".

Ipak, kako se da videti iz oglasa koji se mogu primetiti u domaćoj štampi – Zorka ponovo jaše. Ni "metar" dana sađenja praziluka, vađenja krompira i drugog relaksirajućeg društveno-korisnog rada nije je je opametio. *ebiga, laka ova zamuti mozak, a ovaca će uvek biti za šišanje.

Koliko se vidi iz oglasa, Zorka je "obnevidela" i više nije Vidovita, promenila je styling (zametanja traga radi), a i avanzovala je u nobles "gospođu Zorku" koja više ništa ne proriče, već "savetuje ljude sa problemima". Eto nama sreće, "Zorka je ponovo među nama!", tako da se više ne moramo brinuti, svi problemi će biti rešeni ;)

Please follow and like us:

2 comments

Comments are closed.