Zekin salaš

Categories TravelogPosted on

Zašto Zekin salaš? – “Zato što u prijatnom ambijentu ravnice i sremskog sela, i sa zecom kao lajtmotivom, koji se provlači kroz sve sadržaje salaša (osim na trpezi), nudi prijatan odmor, ukusna i zaboravljena jela, rekreaciju i uživanje. Višenacionalna šarolikost i multikulturalnost Vojvodine ogleda se ovde na više nivoa – od kuhinje do enterijera Zekinog salaša.” – kažu osnivači ovog etno-restorana na svom sajtu.

Zekin salaš, Krčedin - Serbia

Iako se ne radi o pravom salašu, Zekin salaš (www.zekinsalas.com) jedno zapušteno sremačko imanje usred živopisnog Krčedina, pretvoreno je u zavičajni kutak sa restoranom, malim vrtom domaćih životinja kojim naravno dominira njegovo veličanstvo – zec, bogatom vinotekom, celom galerijom “Guvno” prodajnog karaktera i muzejom sa umetničkom postavkom akademskog slikara Nikole Džafa.

Ko još nije bio na ovom salašu, ima tople preporuke, jer će se susresti sa autentičnim ambijentm, gostoljubivim domaćinima i umerenim cenama. Takođe, nadam se da će vam na ovaj korak ohrabriti ova galerija slika i video zapis koji sam juče snimio.

Galerija slika

Video zapis

Please follow and like us: