Zaradite producirajući video

Categories VideoPosted on


Ukoliko i sami "producirate" sopstvene video-sadržaje zašto to ne bi pokušali i da zaradite od toga. Metacafe.com nudi pristojnu zaradu kreatorima video-klipova koji mogu da generišu dobar saobraćaj na ovom video-hosting sajtu.

Na ovoj strani možete videti primere onih koji su se dobro ovajdili od ovog sistema, a u ovom trenutku na vrhu liste je Real Stunts tim sa zaradom od preko 25.000 dolaraekipa kaskadera koja snima svoje vratolomije koje su privukle i najveći broj posetilaca-gledalaca.

Metacafe Producer Rewards program vas isplaćuje kada vaš video-rad dostigne 20.000 gledalaca i kada sam video dobije prosečnu ocenu iznad 3 (ovim se iz programa ukljanjaju bezvezni video klipovi koji ipak nekako privuku posetu). Kada dostignete pomenute cifre na svakih sledećih 1000 pregleda generišete 5 dolara zarade. Računica je jednostavna, postizanjem tih 20.000 pregleda ostvarujete 100 dolara zarade, a ukoliko uspete na napravite "blockbuster" sa 2 miliona gledalaca dobićete 10.000 dolara.

Ukoliko imate dobar scenario i ideju, za kreiranej zanimljivog video-materijala biće vam dovoljna i kamera na mobilnom telefonu ;)

Please follow and like us: