YouTube TV Shows

Categories Google, InternetPosted on

Novom ponudom YouTube Shows Google direktno napada servise koji već emituju poznate TV programe poput HULU ili Joost servisa. Krenulo se ambiciozno, tu je veliki broj kanala, poznatih TV serija (tu je i legendarni ALF) i filmova, ali kao i kod Hulu servisa – prema posetiocima iz  Srbije primenjuju se restriktivne mere, pa će vas najčešće dočekati ova poruka:

This video is not available in your country.

Međutim, može se tu pronaći i poneki slobodan kanal ili TV Serija poput, Conana, Beverly Hillbillies serije, klasičnog western serijala Bonanza, ima nešto i za SF ljubitelje – Starhunter 2300 i Flash Gordon, čak ima nešto i za tehno-geekove – serija InfoMania.

Pored nabrojanog, dostupni su nam i dokumentarni Wired Science,  zatim classic TV serija Avanture Robina Huda a tu su i Chaplin-ove komedije.

Ipak, mnogo manje restriktivan prema nama je Joost, pa tako osim gomile filmova i TV serija, dostupne video materijale moguće je embedovati i na sajt. Sa Joosta bih vam preporučio klasične c/b filmove i stare komedije sa Čarlijem Čaplinom, Staniom i Olijem, i Basterom Kitonom. Kao primer u nastavku psota možete pogledati klasičan nemi film iz kolekcije Charlie Chaplin-a “His New Job“:

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *