Yahoo Go! 2.0

Categories linkovi, Web vodičPosted on

Svojevremeno su me oduševili mobilni Yahoo servisi, ili tačnije Yahoo Go! servis koji je trenutno dostupan u stabilnoj 2.0 (može se preuzeti sa adrese – get.go.yahoo.com), a u beta fazi je i 3.0 ali trenutno nije dostupna za sve verzije smartphonea. Na žalost, ovi Yahoo servisi namenjeni su naprednijim telefonima i bržim vezama što znači da morate imati WiFi podršku.

U 2.0 poboljšan je i ulepšan interfejs, prognoza vremena podržava i naše gradove, mail fnkcija je pregledna i jednostavna, a ono što bih istakao je mobilna verzija Flickr apliakcije. Na telefonu komotno možete da pregledate sopstvene i fotose drugih, da upload-ujete i fotke koje ste tek snimili kamerom na samom aparatu. Naravno, ukoliko imate vremena i WiFi hot spot u blizini ;) možete da uživate u mobilnom surfovanju kroz Flickr galeriju.

Takođe ne manje važno je i intergrisan veoma elegantan RSS agregator jedostavnog i jasnog interfejsa, odličan za svakodnevnu upotrebu. Na screenshotu možete videti pregled vesti sa servisa Naslovi.net. Prema pregledu najave verzije 3.0 treba očekivati još veći broj funkcija i dalje unapređenje. Veliki, mobilni plus za Yahoo! ;)

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *