Telenor Srbija, novi portal i 50 Samsung i7500 Galaxy-ja

Categories MobilePosted on

Kompanija Telenor Srbija je krajem avgusta zapustila u rad test portal na adresi http://test.telenor.rs, na kome su se zainteresovani mogli prijaviti za besplatno šestomesečno testiranje pametnog telefona Samsung I7500 Galaxy telefona sa platformom Android.

Petar Nogo iz Telenora urucio je telefone dobitnicima
Petar Nogo iz Telenora urucio je telefone dobitnicima

Danas kasno popodne u Telenor Intro centru od preko 3.000 poslatih prijava izabrano je 50 onih koji su bili najbliži odgovoru na postavljeno nagradno pitanje, a ja sam imao veliko zadovoljstvo da jedno vreme testiram Samsung I7500 Galaxy i čast da prisutnima ukratko prikažem i dočaram snagu ovog uređaja u kombinaciji sa Telenor Internet uslugom (bez mobilnog Interneta ovaj ali i drugi uređaji gube potencijal).

Samsung Galaxy je uručen dobitnicima na 6 meseci, a najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu. Za potrebe testiranja obezbeđene su i Telenor SIM kartice sa čak 30GB besplatnog Internet protoka i 1000 besplatnim minuta i poruka u okviru Telenor mreže.

Što je još važnije, srećni dobitnici će nakon ovog test perioda od 6 meseci imati mogućnost da bez naknade koriste Samsung Galaxy uz uslov da pređu na neki od postpaid paketa. Ovo je tek početak, i svi oni koji nisu sada imali sreće imaće mogućnost da pokušaju ponovo, jer kako je najavio Petar Nogo iz Telenora ovo je samo prva akcija u nizu.

Zato, pratite redovno Telenor portal i uključujte se u akcije, a kako sam i sam među ovih 50 srećnika, na ovom mestu ćete moći još mnogo da čujete o Google Androidu i mogućnostima Samsung Galaxy-ja.

Takođe, nastavljamo i Wardriving akciju ;)

Please follow and like us:

4 comments

  1. Zovem se Milan iz Rume,vlasnik Huawei Slim tablet racunara. Ugovor sam zakljucio sa Telenorom pre godinu i po dana. Pre desetak dana baterija za tablet nije vise funkcionisala i zeleo sam da kupim novu, znajuci da je garancija na bateriju 6 meseci. Medjutim, ljudi iz Telenora su mi poklonili novu bateriju i servisirali uredjaj besplatno. Zaista sam prijatno iznenadjen poklonom kao i profesionalnoscu zaposlenih u Telenoru. VELIKO HVALA!

  2. Mogu samo da napomenem da se odlično pokazao u praksi, jedini nedostatak kao i svakog uređaja su mehanička oštećenja, ali već postoje servisi koji ovo jednostavno rešvaju.

Comments are closed.