Sony Xperia ion stiže u Srbiju

Categories Google Android, Mobile, TechnoPosted on

Stvarajte i gledajte svoje uspomene u HD rezoluciji, sa dve HD kamere na kristalno jasnom 4.6-inčnom HD ekranu

Sony Mobile Communications Srbija danas je objavio da ćeXperia ion, koji je najpre predstavljen za američko tržište na međunarodnom sajmu CES 2012 u januaru, biti dostupan u Srbiji u četvrtom kvartalu. Xperia ion omogućava lako povezivanje sa više ekrana za korisnike koji žele da gledaju i dele sadržaj na bilo kom ekranu koji odaberu, bio to TV, pametni telefon, laptop ili tablet.

 Sony Xperia ion stiže u Srbiju

Sony Xperia ion ima zadivljujući 4.6-inčni HD displej koji omogućava fantastično vizuelno iskustvo. Ljubiteljima fotografije Xperia ion nudi opciju brzog fotografisanja sa kojom impresivna zadnja kamera od 12 megapiksela prelazi iz režima mirovanja u režim snimanja jednim pritiskom na dugme i za nešto više od sekunde. Fotografije se veoma jednostavno dele na bilo kom ekranu zahvaljujući DNLA konekciji. Takođe, i prednja i zadnja kamera snimaju u HD rezoluciji.

7764449808 aacf6a877c z Sony Xperia ion stiže u Srbiju

Xperia ion je osvojio red dot nagradu za kvalitet i elegantni minimalizam. Žiri je pohvalio njegov „kontrast između crnog displeja i aluminijumske pozadine koji stvara utisak visokog kvaliteta naglašenog preciznom izradom”.Red dot nagrada za dizajn spada među najveća i naistaknutija priznanja u ovoj oblasti, sa preko 14,000 prijava iz 70 zemalja na godišnjem nivou.

7764451752 7186d3c124 Sony Xperia ion stiže u Srbiju

„Osmišljen da pruži besprekorno iskustvo na više ekrana koje koristimo za igru, gledanje, slušanje i deljenje, Xperia ion pruža povezana zabavna iskustva kada i, što je najvažnije, gde god to poželite“, rekao je Bjorn Burdin, direktor marketinga centralne Evrope.

Xperia ion lansiran je na Android platformi 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Glavne karakteristike za Xperia ion:

  • 4.6-inčni HD Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine tehnologijom (1280×720), kao i zadnjom (1080p) i prednjom (720p) kamerom sa HD snimanjem
  • 1.5GHz dvojezgreni procesor pruža korisnicima super brzo korišćenje
  • Svoje podatke korisnici mogu smestiti na 16GB spoljne memorije
  • Zadnja kamera od 12MP sa Sony Exmor R™ senzorom i brzim fotografisanjem prelazi iz stand-by režima u režim snimanja za manje od dve sekunde
  • Deljenje HD sadržaja preko DLNA, HDMI i BRAVIA Sync za brzo i lako prikazivanje na drugim ekranima
Please follow and like us: