SezamPro + Neobee + MediaWorks = prvi alternativni operater fiksne telefonije

Categories Internet, WiFiPosted on

Greenhouse Telecommunications HoldingsDok se priče oko tendera za operatera fikse telefonije zahuktava, iz sveta telekomunikacija nam stiže jedna veoma lepa vest. Sinoć je u Ateljeu 212 održana konferencija za štampu povodom dvadesetog rođendana Sezama na kojoj je objavljno da je najstariji Internet provajder u Srbiji postao deo Greenhouse Telecommunications Holdings grupacije.

Greenhouse grupacija se sada sastoji od tri Internet prvajdera: MediaWorksa, najvećeg wireless provajdera koji usluge interneta pruža isključivo pravnim licima, Neobee.net-a koji dominira na rezidencijalnom tržištu Vojvodine i SezamPro-a Internet provajdera sa najviše ADSL i VoIP korisnika.

Greenhouse Telecommunications Holdings će akvizirati i nekoliko manjih wireless provajdera, a u planu je akvizicija i još nekih ADSL provajdera.
MediaWorks je polovinom prošle godine dobio CDMA licencu preko koje će pružati usluge fiksne telefonije i interneta. Mreža je u izgradnji, u prvom kvartalu naredne godine biće pokrivene oblasti koje su određene licencom kao i veći gradovi Srbije.

Procenjuje se da Greenhouse trenutno ima 15% udela u tržišnom kolaču što se znatno može uvećati već naredne godine ako uzmemo u obzir jačinu SezamPro i Neobee.net brendova.

Please follow and like us:

Business Intelligence & Marketing Manager @ Neobee.net

1 comment

  1. Veoma me je obradovala ova vest, molim vas da da me odmah stavite na listu vasih zainteresovanih korisnika fiksne telefonije i cim tehnicki osvojite Sabac posaljite mi ponudu. Ovo shvatite kao veliko poverenje u vase usluge kojima sam kao visegodisnji korisnik veoma zadovoljan.

Comments are closed.