Selidba “Zlatne flote” u Porto Montenegro

Categories Relax, TravelogPosted on

Ogromne čarter jahte Golden Odyssey, Golden Shadow i Golden Osprey deo su svetski poznate “Zlatne flote” koji će od sada biti stalni “stanari” marine Porto Montenegro. Naime, kompanija koja upravlja marinom Adriatic Marinas i Zlatna flota potpisali su ugovor kojim će njihova matična luka u naradnih 30 godina upravo biti Porto Montenegro. Ovim će se tri superjahte preseliti u Boku iz stare matične luke – Nice, što je još jedan nagoveštaj selidbe svetskog jet-seta sa francuske rivijera u Boku Kotorsku.

“Zlatna flota” predstavlja spoj luksuza i superiornih sadržaja koji putnicima sa dubokim džepom omogućavaju pravu morsku avanturu. Više od 80 metara dug Golden Odyssey predstavlja dragulj flote, a sadži bazen, đakuzi splet, sportske terene, pa čak i poligon za gađanje glinenih golubova.


Golden Eye sa Senke

U stopu ga prati njegova senka – Golden Shadow duga 67 metara sa dodatnim sportskim sadržajima poput vodenih skutera, glisera dasaka za surfing i jedrenje, sa kajacima, a poseduje čak i hidro-avion GOlden Eye. Treći u floti, dug 30 metara je Golden Osprey namenjen je sportskom ribolovu.

Please follow and like us:

1 comment

Comments are closed.