Samsung X830

Categories MobilePosted on

Evo i jednog veoma zanimljivog muzičkog telefona, kako po koncepciji tako i po dizajnu. Samsung X830 svakako nije nov na tržištu, ali su njegove dimenzije i koncept izazvale veliku pažnju svih koji su s njim došli u dodir. "Kubičast" oblik i male dimenzije (84 x 30 x 20 mm) na prvi pogled vam govore da se radi o "običnom" MP3 plejeru, koji je zapravo mnogo više od toga.

Poseduje mali, ali upotrebljiv ekran (128 x 220 piksela) dijagonale 1,46 inča, neobičnu tastaturu u dva stupca, i čak 1GB integrisane memorije što je sasvim dovoljno za "mobilno" uživanje u multimediji. I njegove druge strane nisu za zanemarivanje, što se tiče konektivnosti, podržava Bluetooth, USB vezu ka računaru, te GPRS i EDGE prenos podataka.

Povrh svega, tu je i kamera rezolucije 1,3 megapiksela (1280 x 1024 piksela), a ceo telefon težak je samo 72 grama. Od nedavno ovaj model se nalazi i u akcionoj ponudi mt:s-a tako sa de može dobiti počevši od 2000 dinara (u paketu sa BEL 1000). Kako telefon izgleda u praksi možete videti u sledećem video-klipu:

 
Please follow and like us: