Samsung Galaxy Tab u praksi

Categories Google Android, MobilePosted on

Super smartphone stigao je u našu redakciju Mobitecha i momentalno pobrao sve simpatije.  Samsung Galaxy Tab je jedan ogroman telefon. Svi oni koji vole takve ciglaste uređaje neće naći bolji i veći od ovoga ;)

Galaxy Tab pleni svojom masivnom konstrukcijom, vrhunskom izradom i ergonomijom koja će vam odgovarati na prvi dodir i hvat.

Naravno, Tabom dominira odličan ekran od čak 7 inča i to je zapravo prava mera do koje bi trebalo da maksimalno idu telefoni. Možete li da zamislite kako je raditi na Android 2.2 operativnom sistemu na ekranu te veličine? Naravno, ne možete – to treba do doživite, a do tada u nastavku možete videti video zapis koji delom prikazuje sjajne performanse novog Taba.

Za razliku od prevelikog iPada, Tab može da se drži jednom rukom, ekranski prikaz je fantastičan, dok je baterija držala čitava četiri dana intenzivnog korišćenja. Displej od 7 inča nudi sjajnu medijsku sredinu za mobilno uživanje u čitanju knjiga ili novina, PDF-ova, surfovanje na internetu, gledanje video sadržaja i slušanje muzike.

Povrh svega, kupci ovog uređaja  u svakom trenutku mogu komunicirati mejlovima, glasovnim i video pozivima, SMS/ MMS porukama ili putem društvenih mreža sa prilagođenim korisničkim interfejsom.

takođe, Samsung GALAXY Tab sadrži tzv. “Readers Hub”, Samsungovu jedinstvenu aplikaciju za elektronsko čitanje koja omogućuje jednostavan pristup bogatoj digitalnoj biblioteci. U isto vreme Samsung je otkrio i “Media Hub”, opciju za svet filmova i video materijala, kao i “Music Hub”, aplikaciju koja pruža pristup širokom spektru muzičkih melodija. Uz GALAXY Tab korisnici imaju nove mogućnosti u korišćenju, kreiranju i komunikaciji bez obzira gde se nalaze.

Jedina “nezgodna” stvar u vezi Galaxy Taba je njegova cena – kod nas bi trebao da košta oko 800 evra što je prilično visoka cena, ali to sigurno neće smetati istinskim poklonicima moćnih  gedžeta.

U nastavku pogledajte video koji sam zabeležio, a koji pokazuje svu moć i lakoću upravljanja ovim sjajnim uređajem, a detaljan test potražite u novembarskom broju Mobitech magazina:

Please follow and like us:

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *