Sajt potencijalnog gradonačelnika

Categories Internet, Marketing, Mediji, Novi Sad, PolitikaPosted on
Web sajt

Web sajt

Prezentovanjem sajta Branislava Pomoriškog počela je, verovatno, žestoka buduća trka za “vruću” stolicu gradonačelnika Novog Sada. Juče je u klubu SNP-a predstavljena i mrežna lokacija www.pomoriski.org, kandidata LSV za ovu poziciju.

Sajt je poprilično “mlako”, bez mnogo (korisnig) sadržaja, odradila agencija Pristop. Ovo im je valjda prvi web sajt, jer njihov multimedijalni portfolio ne sadrži ništa.

Please follow and like us:

6 comments

 1. Što se tiče agencije, ne znam sve detalje o istoj, a što se tiče izabranih boja, to su LSV stranačke boje. Po meni, poprilično “drečeće”.

 2. Hej, tek sada mi je kolega ukazao na pisanija o nasoj firmi, pa rekoh da kazem i ja koju. Ja vodim taj isti Pristop u Beogradu. Da, Pristop je ozbiljna slovenacka agencija sa ekspoziturama u svim gradovima ex YU.

  Nas sajt… Eh, to je prica o obucaru i busnim cipelama. Od kolicine posla, ne stizemo sto ne smatram za opravdanje. Web sajtovi koje smo radili lokalno: http://www.intermezzocaffe.com, www. imlek.co.yu.

  Sto se sajta za Pomoriskog tice, ono sto je najvaznije je da je ostvarena dvosmerna komunikacija i svaki dan raste broj posetilaca a i postavljenih pitanja.

  All in all, pozdrav!

  Andrea

 3. Pozdrav Andrea,
  vaša prethodna dva rada su za nekoliko klasa ispred ovog poslednjeg, a ovaj “politički angažman” kao da je odrađen na brzinu, za jedno popodne. Sajt vaše agencje koja ima dosta dobrih i zanimljivih radova trebalo bi potpuno preraditi. Kada neko prvi put dođe na sajt, trebalo bi odmah da mu bude jasno gde se nalazi.

  Ali, da ne širim priču osvrnuo bi se na sajt Pomoriškog:

  * Sadržaj prve stranice čini samo sekcija “NOVOSTI” (kao i na sajtu vaše agencije) što baš i nije nabolje rešenje. Prema segmentaciji predviđenih potencijalnih posetilaca trebalo bi koncipiratu tu prvu “udarnu” stranicu.
  * Osnovni tekst je premali, “pregust” i nečitak. Slično važi i za naslove. Prema istraživanjima i preporukama, u jednom redu ne bi trebalo da bude više od 10 reči.
  * Navigacija ne daje odgovore: gde se nalazim, gde sam bio i gde još mogu da idem.
  * itd, itd…

 4. Evo mene opet … nisam bas shvatio vezu izmedju “BledCom” gatheringa i Pristop-a. Nemaju bas mnogo stvari u portfoliju (prakticno nista), a taj Bled mi deluje onaki, prilicno ozbiljno. Jel su oni, Pristop, Slovenci? Sto se tice Pomorskog, mnogo teksta sa malim proredom pa bole oci, plus ja jos nosim naocare za citanje. Sa druge strane nesvidja mi se bas izbor boja, al mozda je to samo stvar licnog ukusa.
  Ciao,
  Denis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *