Regrutacija preko MySpace-a

Categories InternetPosted on

[imgo]http://creative.myspace.com/groups/_jc/usmc/images/main_04.jpg[/imgo]Dok mnogi [url=http://draganvaragic.com/weblog/index.php?itemid=71]fenomen [/url][url=http://myspace.com/]MySpace[/url]-a ([b]94 miliona registrovanih korisnika[/b]) i neverovatnu popularnost ovog servisa u Severnij Americi pokušavaju da pojasne i objasne, dotle ovi drugi poput pedofila (u sledećem broju [url=http://www.pcmagazin.co.yu]PC MAgazina[/url] razotkrivamo kako pedofili koriste [i]MySpace [/i]i slične servise za nalaženje potencijalnih žrtava) ili američke vojske koriste ovu lokaciju za fiksiranje svojih “žrtava”.

[url=http://www.usmc.mil]Korpus Marinaca[/url] koji non-stop kuburi sa pronalaženjem regruta koji bi trebali da odgovore na stalno nove zadatke koje postavlja pred njih američka vlada širom sveta, upravo preko MySpace.com regrutuje novo “topovsko meso”. Većina tinejdžera je ne sluteći šta ih sve može snaći na Web postavila sopstvene profile sa dragocenim informacijama koje su dostupne svima. Na početku, shvatajući snagu i broj korisnika servisa, [url=http://www.usmc.mil]USMC [/url]je postavljao na [i]MySpace.com[/i] samo linkovane banere, da bi zatim uspostavili i [url=http://www.myspace.com/themarinecorps]sopstvene stranice namenjene budućim regrutima[/url].

Pored Marinaca, koji su najagilniji i sa najvećim potrebama za ljudskim resursima, i američke vazduhoplovne snage su postavile reklamne banere na [i]MySpace[/i], ali nisu postavile profil, dok mornarica za sada ne koristi ovaj potencijal.

[h2]Toyota na MySpace[/h2][imgo]http://myspace-965.vo.llnwd.net/00969/56/99/969739965_s.jpg[/imgo]Ni ostali zainteresovani za ovoliki auditorijum ne prezaju od [b]Web gerila-marketing[/b] taktike, poput [url=http://www.toyota.com/]Toyote [/url]koja je je kreirala [url=http://www.myspace.com/yaris]namensku MySpace stranicu za promovisanje novog Yarisa[/url], ciljajući na mladalački deo populacije.

[i]MySpace [/i]je tako rapidno postao veliki online socijalni forum od izbora mnogih koji su uvideli lakoću komunikacije sa drugima preko ovog servisa.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *