Radikali u usponu

Categories Novi Sad, PolitikaPosted on

Kako najnovija istraživanja pokazuju Radikali gotovo u svim većim mestima imaju naveću podršku birača. Prema danas objavljenim rezultatima ankete agencije Faktor Plus Radikali trenutno imaju naklonost svojih stabilnih 27% biračkog tela.

Ovo nije nimalo čudno, jer se zna da su oni pojedinačno bili i najuspešnija stranka na republičkim izborima. Dodatno u prilog rezultatima anketa ide i činjenica da su Radikali za samo dan, dva u Novom Sadu skupili preko 9.000 potpisa za Maju Gojković, dok ostali kandidati muku muče za izbornim cenzusom potpisa. Šetajući gradom bukvalno možete doživeti da vas predstavnici stranaka vuku za rukav ne bi li dali svoj potpis za njihovu opciju.

Koliko se da videti, Maji Gojković može možda da parira samo Novaković, ali mislim da će on ovog puta ostati "kratkih rukava".

Please follow and like us:

1 comment

  1. U Somboru sam naleteo na “reklamu” u kojoj čovek nudi celu svoju platu gradonačelnika u “nagradnoj igri”. Potrebno je da podržite njegovu kandidaturu i ulazite u nagradnu igru tešku 25.000 eura. Šta sve nama u ovoj zemlji…

Comments are closed.