Prvi korporativni blog u Srbiji

Categories BlogosferaPosted on

Evo sa velikim zadovoljstvom mogu da najavim pokretanje prvog pravog korporativnog bloga u Srbiji. Reč je o korporativnom eksternom blogu kompanije “Color Press Group, najvećeg izdavača magazina u jugoistočnoj Evropi. Takođe zadovoljstvo mi predstavlja i činjenica da sam bio i jedan od inicijatora ove nove unutar-kompanijske aktivnosti, kao i tehnički izvršilac koji je sa tehničke i edukativne strane učinio da se stvar pokrene sa mesta.

Praktično od juče, na jednom mestu korisnici interneta i čitaoci magazina koje izdaje CPG moći će da pročitaju dnevničke beleške, komentare i razmišljanja velikog broja urednika magazina CPG (trenutno ih ima preko 70) a svrha pokretanja kompanijskog blogaje pre svega jačanje CPG brenda, unapređenje komunikacije sa čitaocima CPG izdanja, promociju novih proizvoda i proširenje ponude kompanijskog sajta.

Zanimljivo je i to da je među korporativnim blogerima i sam predsednik kompanijeizdavač Robert Čoban, tako da zainteresovani mogu da od sada pročitaju opservacije iz njegovog velikog izdavačkog iskustva.

Please follow and like us: