Prečicom do sadržaja za sajt

Categories Web produkcijaPosted on

Nemate čime da privučete posetioce na sajt, nemate kvalitetan sadržaj, ili recimo uopšte nemate nikakve sadržaje, a želeli bi da izgradite referentnu Web lokaciju. Od nedavno, ni ovaj nedostatak nije više problem zahvaljujući SuperFeedSystem-u.

SuperFeedSystem je softversko rešenje koje zainteresovanima nudiautomatsko generisanje sadržaja namenjenih Webu na osnovu odabranih RSS izvora. Pojava alatki ovog tipa samo će usrećiti i ohrabriti one koji su i do sada tražili prečice za zaradu putem Interneta.Sve ovo bi bilo lepo i korisno da se ne radi o, prosto rečeno, alatu za otuđivanje i bespravno sticanje materijalne koristi.

I u “ponudi” samih kreatora alatke stoji “ne morate se mučiti i zamarati pisanjem tekstova“, “dobijate na tacni ekspertske sadržaje u datom domenu“, “povećavate frekvenciju osvežavanja“…
Citat:

  • You don’t have to write a single, solitary little ole word!
  • The articles are written by experts in their field (instead of us, trying to write about every product we sell)
  • There are frequent new articles (usually a lot more than one per week!)
  • You don’t have to format, add to your site, make links live, etc.
  • It all auto-updates for you
  • Do it once and forget about it, while you concentrating on building more and more sites!
  • Best of all – the search engines will love you!

Vojnički rečeno “lansiraj, i zaboravi“, postavite osnove sajta (odredite izvore), postavite reklame i uživate kao “bugreg u loju”. Evo i proste računice uštede/zarede:

Citat:

60 sites X $20article = $1200/week, $4800/month
Razvoj i ponuda ovakvog i sličnih softverskih rešenja otvara mnoga pitanja, od moralnih do formalno-pravnih, jer ipak, ovim neovlašćeno eksploatišete tuđa autorska prava. Pojava ovakvih alatki samo će ohrabriti one koji su i do sada tražili prečice za zaradu putem Interneta.

Takođe, posledica koja se može nazreti je i nastajanje gomileplagijatorskih zombi-web-sajtova koji se samostalno automatski održavaju što će između ostalog (i prethodno navedenog) dovesti i do problema na samim pretraživačima u vezi indeksiranja i rangiranja ovakvih “ostvarenja”. Vreme Weba 2.0 i njegovih pratećih efekata nezadrživo dolazi.

Please follow and like us: