Povoljni HP Mini 110c netbook

Categories HardwarePosted on

Na test mi je stigao sjajni mali i veoma upotrebljivi netbook HP Compaq MINI 110C-1100em koga odlikuju odličan kvalitet izrade i izuzetna funkcionalnst sa obzirom da se radi o netbooku. Ova serija dostupna je u neutralnoj crnoj boji sa glossy finišom poklopca koji jedostano stilizovan čitavim spletom sivih tačkica, tako da ovaj računar izgleda poslovno ali i modeno. Zahvaljujući težini od samo 1,2 kg i veličini koja je tek nešto već od male sveske, veoma je lak za nošenje, te slobodno se i sigurno može nositi u ruci, poput beležnice.

Ispod poklopca, opremljen je 10,1-inčnim LED ekranom koji ne sadrži živu, te velikom udobnom tastaturom koja predstavlja 92 % uobičajene tastature. U nejga je ugrađen klasični Intel Atom procesor N270 koji radi  na 1,60GHz, uparen sa sasvim dovoljnih 1Gb DDR2 memorije i više nego izdašnim hard diskom kapaciteta 160 gigabajta. 10-inčni LED ekran rezolucije 1024 x 600 piksela sa Anti-glare premazom  u widescreen formatu, pogoni Intelov grafički podsistem 950,  tako da pored  komfornog rada, omogućava i uživanje u multimediji gde god da se zadesite. Pored WiFi konektivnosti po b i g standardu, tu je i klasični 10/100BASE-T Ethernet LAN adapter, a jedino nema Bluetootha. Poseduje 3  USB 2.0 porta, VGA port, RJ45 za modem i po jedan 3,4 mm priključak  slušalice i jedan za  mikrofon.

HP Compaq Mini 110c-1100EM

Sjajan stavrje i integrisani čitač memorijskih kartica 5 u 1 (SD, MMC, MS, MSM, XD), koji obezbeđuje lako prenošenje fotki u računar i njihovo brzo postavljanje na Web. Ugrađena troćelijksa baterija sposobna je da ovom mališanu obezbedi preko 4 sata autonomnog rada što je sasvim dovoljno za bilo koji rad na terenu, dok ne stigne te do “prve utičnice”.

U konkretno ovaj model ugrađen je Windows XP Home koji u paru sa HP alatkama osigurava da ovaj netbook radi besprekorno. Nravno, ne možemo od jednog Atoma očekivati snagu Desktopa, ali HP 110c na polju Interneta i komunikacije radi izuzetno brzo.  Tu su i dodatno ugrađeni alati poput Windows Live Writer-a (koji sam pomenuo u prethodnom zapisu) koji su idealni je za blogovanje, Twiter, Facebook i druge društvene mreže, a zahavaljujući ugrađenoj web kamerici moguće je ostati u kontaktu, kako audio tako i vizuelno, sa prijateljima, te pratiti najnovije vesti, dešavanja bilo gde gde imate dostupan WiFi internet. Zbog svega nabrojanog HP Mini 110 idealan je suputnik i savršena zamena za klasični laptop i  desktop ukoliko niste zahtevni korisnik, odnosno ukoliko profesionalno ne koristite računare za rad sa kompleksnim aplikacijama.

HP Compaq Mini 110c-1100EM

Inicijalno, pre 6 meseci ovaj računa je koštao 36.990 dinara sa PDV-om, sada mu  je cena 26.580 dinara, ali zahvaljujući sjajnoj akciji novosadskog Positive-a ovaj netbook možete dobiti za samo 19.900 dinara. Naime, POSITIVE svojim korisnicima ove godine omogućava kupovinu netbook računara u pretprodaji koji će se koristiti na ovogodišnjem EXIT-u po jedinstvenoj ceni od samo 19.990 dinara.

HP Compaq Mini 110c-1100EM

Ovi HP Mini 110c netbookovi će biti tehnička podrška tokom četiri dana EXIT Festivala koji se ove godine održava od 8. do 11. jula u Novom Sadu. Nakon završetka biće dopremljeni u POSITIVE servisni centar gde će biti dodatno testirani i provereni za dalju isporuku kupcima nakon 19. jula. Uslvo kupovine su isti  za sva fizička i pravna lica u maloprodajnom salonu POSITIVE (Danila Kiša 5, Novi Sad) i Webshopu, a svi zainteresovani imaju i mogućnost rezervacije uz min 5.000 din. koju mogu ostvariti lično (dolaskom u POSITIVE) ili putem uplatnice (model popunjene uplatnice možete preuzeti na ovom linku).

Eto, ukoliko vam treba kvalitetan netbook, nikada nije bilo povoljnije prilike da dođete do njega, i to bez ikakvih ugovornih obaveza, kakve su u drugim akcijama nudili naši mobilni operateri.

Please follow and like us: