Pokrenut sajt www.lepotaizdravlje.rs namenjen lepšem polu

Categories Internet, Web vodičPosted on

Nakon velikog uspeha regionalnog showbiz portala www.svet.rs koji je za manje od pola godine ušao među 20 najposećenijih sajtova na srpskom jeziku, „Color Press Group“ je u saradnji sa kompanijom „McCann Ericson PR“ pokrenula je još jedan projekat iz ove oblasti.

U ponedeljak 27.04. tačno u podne lansiran je sajt www.lepotaizdravlje.rs, prvi srpski ženski lifestyle portal. Pored niza tema iz oblasti kojima se bave magazini CPG – „Lepota i zdravlje“, „Moja beba“, „Beauty Expert“, „Brava Casa“, „JOY“, „Lekovito bilje“, „Dobra hrana“ i drugi, novi portal donosiće aktuelnosti iz svih sfera interesovanja savremene žene – od horoskopa preko video zapisa saveta dana i dnevnih vežbi, beauty i medical shopa do chata sa nutricionistima, psiholozima, dermatolozima i drugim stručnjacima.

Novi portal u startu su podržali prestižni međunarodni i domaći brendovi kao što su L’Oreal, Max Factor, Banka Intesa, Collistar, Bvlgari, Jacobs, Persil, Dijamant…Projekat www.lepotaizdravlje.rs je ujedno i prvi projekat kompanije „Future Media Co“, čiji su osnivači „Color Press Group“ i „McCann Ericson PR“.

Please follow and like us:

4 comments

  1. lepota i zdravlje je veoma koristan i poucan casopis, mnogo toga moze da se nauci

Comments are closed.