Online konverzija fajlova

Categories InternetPosted on

[imgo]http://www.zamzar.com/images/zamzar-logo.jpg[/imgo][url=http://www.zamzar.com/]ZamZar [/url]je servis koji verovatno svima neopisivo nedostaje u svakodnevnom radu. [b]Konverzija iz formata u format [/b]zahtevala je gomilu instaliranih [b]desktop konvertera[/b] koji su manje-više “revnosno” obavljali svoju funkciju.

E, da bi smanjili potrebu za instaliranjem velikog broj konvertera, možemo iskoristiti neki od [b]servisa za online konverziju dokumenata[/b] poput pomenutog [url=http://www.zamzar.com/]ZamZara [/url]koji je podignut prošle nedelje ili nešto starijeg [url=http://media-convert.com/]Media Convertera[/url].

[url=http://www.zamzar.com/]ZamZar[/url] je naravno u [i]Beta [/i]razvojnoj fazi i kako se ispostavilo [b]još nije u “punoj” funkcionalnosti[/b]. Za probu [i]upload[/i]-ovao sam jedan [i]Word [/i]fajl i izabrao [i]PDF [/i]kao ishodišni fajl format. Sistem je odgovarajuće odreagovao, i poslao mail sa porukom o lokaciji za skidanje konvertovanog fajla. Na iznenađenje, [b]konvertovani fajl nije bio u izabranom PDF formatu[/b], već u izvorišnom .doc formatu, što samo govori da na ZamZar-u treba obaviti još dosta “podešavanja” ;)

[imgo]http://media-convert.com/images/lezard.gif[/imgo]S druge strane, [url=http://media-convert.com/]Media Converter[/url] je isti “kameleonski” zadatak [b]obavio bez ikakavih primedbi.[/b]

[url=http://www.zamzar.com/]I jedan[/url] i [url=http://media-convert.com/convert/help.html]drugi [/url]servis omogućavaju konverziju nekoliko tipova dokumenata, od naravno tekstualnih, preko foto foramta, do video i muzičkih formata, a [url=http://media-convert.com/]Media Converter[/url] dodatno podržava i [b]konverziju arhiva i muzičkih formata[/b]. Još jedna prednost [url=http://media-convert.com/]Media Converter[/url] u odnosu na [url=http://www.zamzar.com/]ZamZar[/url] je mogućnost konverzije i [b]online dokumenata[/b].

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *