Novogodišnji pokloni: za nju

Categories HardwarePosted on

Nakon jučeršanjih predloga za novogodišnje poklone za jači pol, evi dva predloga simpatičnih i praktičnih poklona za dame. Reč je o dva proizvoda nemačke kompanije Hama: laptop torbi iz AHA kolekcije i Hama crvenom optičkom mišu koji savršeno paše uz pomenutu torbu.

Hama laptop torba za dame

Kao što pomenuh, privlačna sjajno dizajnirana crvena torba sa svetlo crvenom i plišanim aplikacijama na poklopcu osvežiće svakodnevni “sivi poslovni” styling, a pripada AHA Fashing Bags kolekciji . Torba ne samo da je lepa na oko, već je i veoma praktična, pa takođe poseduje integrisani remen sa stilizovani jastuče osloncem tako da kada se nosi preko suprotnog ramena usled težine računara neće stvoriti nažuljenje.

Na boku je zgodna pregrada pod zipom za telefon ili MP3 plejer sa gumiranim prorezom za slušalice, tako da prilikom nošenja torbe – bez vađenja uređaja možete slušati muziku ili telefonirati.

Na samom poklopcu koji se za osnovu drži irokom čičak trakom, nalazi se veliki džep sa zipom u koji može da se smesti i čitavo napajanje. Kada otvorite torbu, otkriće vam se još jedan splet pregrada – jedna veća za zipom u koju može da se smesti miš, zatim dve namenske za Flash memorije ili USB dodatke i još dve pregrade pod čičkom za razne sitnice.

U nunutrašnjem delu se nalaze tri velike pregrade, od kojih je srednja namenjena za sam računar pa je obložena mekanim plišom i dodatno ojača sunjerom radi amrotizacije i ublažavanja udaraca, a na vrhu vezuje se čičak remenom kako računa ne bi iskliznuo prilikom otvaranja torbe.

U  ovu torbu mogu se smestiti računari do 15,6 inča, odnosno do dijagonala 40 cm. Pored ove torbe na raspolaganju je još torbi iz Brigt kolekcije, a ovu konkretno i ostale možete nabaviti u Positiveu po ceni od 2960 dinara.

Hama optički miš M314

Ovaj ergonomski omanji Hama miš zbog boje savršeno se uklapa da ide u paketu sa pomenutom torbom. Radi se  klasičnom trotasterskom USB mišu podesnom i za levake i dešnjake, sa preciznošću od 800 dpi. Istakao bih odličan srednji treći taster, koji se nalazi ispod gumiranog točkića. Guma obezbeđuje neproklizavanje a scroll-ovanje ide glatko i potpuno je nečujno.

I miša možete nabaviti u Positivu, a kako mu je cena samo 510 dinara najbolje je da ga nekoj dami poklonite sa ovom ili nekom drugom torbom iz velikog izbora..

Please follow and like us:

Comments are closed.