Neobee.net "pukao"

Categories InternetPosted on

U poslednjih par dana ISP [url=http://www.neobee.net/]Neobee.net[/url] imao je [b]velikih problema[/b] tako da je prekjuče na [b]čitavih 10 sati bila prekinuta veza ka Internet[/b], ostavljajući time i desetinu hiljada korisnika bez usluge na koju se provajder obavezao.

A već danas, negde p[b]osle 11 časova, Internet preko [url=http://www.neobee.net/]Neobee.net[/url]-a je potpuno nedostupan[/b] (ove redove pišem preko Euneta), a čak je [b]nedostupan i njihov sajt[/b], kao i svi hostovani domeni (probajte [url=http://www.pcmagazin.co.yu/]PC Magazin[/url] koji se hostuje kod njih) kod ovog provajdera. Ne treba ni pominjati da se [b]na njihove telefone niko ne javlja[/b].

Izgleda da je došlo vreme da se pređe kod drugog provajdera…

[update]Još jedan u nizu izgovora Neobee-ja:
[b]Prekid internet saobraćaja na dan 25.11.2006.[/b]
Usled havarije na optičkom vodu, nastale 25.11.2006. u 11:46, izazvane tokom radova na mreži fiksne telefonije, došlo je do potpunog prekida internet saobraćaja. Prekid su osetili korisnici Neobee.net-a na teritoriji cele Srbije. Kvar je otklonjen u 14:46, istog dana, čime je ponovo uspostavljen normalan internet saobraćaj.
[/update]
[b]Veza je uspostavljena tek nakon 16h[/b], a kako se može pročitati u saopštenju, svi korisnici su ostali bez Interneta.

Please follow and like us: