Nama ne treba rat…

Categories Automobili, SvakodnevnicaPosted on

Nama ne treba rat, mi se sami ubijamo. Zvanični podaci govore da je samo tokom prvih 6 meseci ove godine, na putevima u Srbiji u saobraćajnim nesrećama stradalo 426 osoba. Nadalje, podaci su još “crnji”, za 6 meseci ukupno 27.274 saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno 7.492 osoba (uz pomenute poginule). To vam je 151 saobraćajka dnevno.

Ako ovako nastavimo, do kraja godine će biti i 1000 mrtvih. Pa to je skoro polovina stradalih u njujorškom Svetskom trgovinskom centru. Uz konstantnu “Belu kugu” i “paklene vozače” Srbalja uskoro, više biti neće. Zato, pripazite malo kako vozite.

Please follow and like us:

3 comments

  1. Pri tome imamo ogroman broj pušača i alkoholičara, a svakim danom se povećava i broj registrovanih narkomana.

    U pravu si skroz. Nije potreban rat…

    BTW: kao uzrok tolikog broja saobraćajki vidim loše automobile i veliki broj neiskusnih i pijanih vozača. Danas svako može sesti za volan…

  2. Kako navode zvaničnici, a kako se može i pretpostaviti, najveći uzrok tim silnim saobraćajkama je neprilagođena brzina uslovima puta i saobraćaja.

  3. Proveo sam pet godina u Italiji. Mislim da njih nema gorih i glupljih vozaca. Secam se da tamo u proseku tokom vikenda, posebno leti, nastrada negde oko 40 osoba! Ma neka bude i 30, to bi bilo oko 700 za 6 meseci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *