Nadreality Show

Categories HumorPosted on

Ko do sada nije čuo nadrealiste (ako ima uopšte takvih) za svaku preporuku je da isprati subotnje izdanje "NADREALITY SHOW"-a koji je na veoma dobrom tragu starih nadrealista.

Iako se radi o emisijama kreiranim od strane "okrnjenog" dela sarajevske ekipe predvođenje Zenitom Đozićem, onog pravog izvornog TLN humora ne nedostaje. Spadam u one koji su navučeni na ovaj iskrivljeni angažovani satirični humor čije izvore treba tražiti u još čuvenijim Monty Python-sima.

Kao dokaz ovih tvrdnja mogu poslužiti sledeća tri skeča iz najnovijeg serijala "NADREALITY SHOW"-a. Prva crtica nosi naslov "Pimp my wife" i utemeljena je na blesavom američkom serijalu "Pimp my Ride" samo su ovde zamenjeni objekti tjuningovanja ;)

Sledeća epizoda odnosi se na urnebesnu Gay Olimpijadu, a tu je u kombinaciji i čuvena proročica Džazira čija je specijalnost "gledanje u kašike":

Još jedan legendarna epizodica opisuje kako bi trebalo da izgledaju časovi vožnje u gotovo idealnoj Auto školi ;)

 

Please follow and like us:

1 comment

  1. Ovaj serijal je nepravedno prosao dosta tiho, orginalan je i bolji od svega sto mozemo vidjeti u ovom trenutku na TV-u. Citao sam da su Nele i Djuro takodjer su zadovoljni kvalitetom i da bi rado sudjelovali u ovakom projektu. u svakom slucaju ovo je jedan od programa koji ostaje za buducnost…

Comments are closed.