Microsoft.com izmene

Categories IA-UI-HCI, Web design, Web produkcijaPosted on

Konačno smo doživeli da i veliki Microsoft povede malo više računa o sopstvenom sajtu i unapređenju korisničkog doživljaja na istom. Home stranica lokacije Microsoft.com je izmenjena, u mnogome poboljšana i optimizovana. Teška je samo 10.tak kilobajta, navigacija i mogućnosti kretanja posetilaca su sada mnogo jasniji, nema više nepotrebnog JavaScripta, ali ima tu još nedostataka.

Ako niste dugo posećivali ovu lokaciju, doživećete prijatno iznenađenje. Izmene je doživela i lokalizovana srpska verzija koja sada nudi mnogo više (prevedenih) opcija, tako da domaći korisnici Microsoft softvera sada imaju potpuniju online podršku. Stvarno sam se iznenadio kada sam video prevedene, upotrebljive šablone za sve MS Office aplikacije. Od mene, jedan veliki poen za Microsoft.

Please follow and like us:

1 comment

  1. Hmmm, hvala bogu da su napravili nešto što se u mozilli ne može pravilno pokazati. Naime navigaciji sa leve strane ne radi hover u mozilli. Baš su traljavi ljudi. A mogli su lepo preko CSS-a da odrade hover i milina, a oni ovako…

Comments are closed.