Merge Delta-Agrokor

Categories InternetPosted on

[i]Ljerka Puljić [/i]predstavnica hrvatske kompanije [url=http://www.agrokor.hr/]Agrokor [/url]na jučerašnjem [url=http://www.business.hr/show.php?id=15469]otvaranju prvog hipermarketa Idea extra[/url] u Srbiji potrdila je za medije [url=http://www.b92.net/eng/news/economy-article.php?yyyy=2006&mm=10&dd=05&nav_category=96]pređašnje tvrdnje[/url] [b] da se kompanije [url=http://www.deltayu.com/]Delta [/url]i [url=http://www.agrokor.hr/]Agrokor [/url]udružuju[/b].
[quote=”Ljerka Puljić”]Mi smo dvije velike kompanije različito organizirane sa različitim stupnjevima u kojima smo razvijali kompanije. Delta je nedavno pripojila C market i nije joj lako, jer ima pred sobom još jedno spajanje. To će biti proces koji će trajati osam mjeseci do godine dana, ali koji će se profesionalno voditi. Naša kompanija imati će profesionalnog savjetnika, morati će se obaviti i detaljni due diligence. Procedura je krenula i to je odluka vlasnika Delte i Agrokora i sada nema više nazad.

Mi smo još uvijek otvoreni. Mercator je napravio neke poteze koji su po prirodi stvari njega isključili iz tog procesa. Ukoliko Mercator pokaže interes za partnerstvo mi smo otvoreni.[/quote]

Please follow and like us: