Kviz “Najslabija karika”, prevara ili ne?

Categories MedijiPosted on

Novosađanin Zoran Radisavljević, svojevremeno pobednik serijala kvizova “Brojke i slova”, doživeo je zaista neprijatnu situaciju učestvujući u kvizu “Najslabija karika” na BK televiziji.

Naime, odgovarajući na pitanja, njega je dopalo pitanje “U kojoj grupi je svirao Dejan Cukić pre nego što je počeo solo karijeru?“. Zoran je odgovorio “Bajaga i instruktori” (što je tačan odgovor), a na njegovo iznenađenje voditeljka je rekla “Ne, odgovor je Riblja Čorba“. Iako je Zoran znao da je odgovor tačan, prešao je preko greške organizatora. Nije ispao u datom krugu pitanja, ali su ga kasnije zahvaljujući i ovoj grešci, iz daljeg takmičenja isključili drugi učesnici kviza.

Zatim sledi pravi zaplet. Nakon nekoliko nedelja (emisija se snima unapred) Zoran gleda kviz i primeti da su mu umesto originalnog pitanja “umontirali” pitanje: “U kojoj grupi je svirao Nikola Čuturilo pre nego što je počeo solo karijeru?“. Izgleda i da je organizator uvideo grešku, ali nije hteo da se to obelodani. Više o ovome možete pročitati u novosadskom Dnevniku.

Please follow and like us:

5 comments

  1. Kviz ko kviz, ništa posebno, a voditeljka izrazito antipatična bez obzira što joj je navodno naloženo da se ponaša po određenom obrascu. Inače, kako možeš biti sigurna da prevare nije bilo?

  2. Sandra je najveća!!!Jedna od najseksipilnijih voditeljki!!!veliki pozdrav i prevare sigurno nije bilo

  3. Ajde ljudi da joj napravimo sajt kad na BK nema.
    I da najbolje replike se snime

    Pozdrav svim fanovima kviza i posebno Sandri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *