Kreću “Mućke”

Categories Humor, KulturaPosted on


Slovenački Del Boy, deka i Rodney, kao "Bine, Brane i Dedek"

Kako je već najavljeno reginalna lokalizacija kultnih "Mućki" ulazi u završnu fazu. Već sledećeg ponedeljka startuje prva epizoda "Mućki" i to u slovenačko verziji (pod nazivom "Brat bratu"), da bi do kraja godine bila startovana i hrvatska verzija, a potom i srpska. Kako RTV Slovenija poseduje Web video stream, zaintersovani će moći da pogledaju ove prve lokalizovane Mućke.


Čuveni Reliant Robin zamenio je mini japanski kombi


Del Boy u svom elementu


Poslovi se sklapaju a gde bi drugene nego u "Nag’s Head"

Evo šta je sam Branko Đurić Đura rekao juče na rovinjskom Weekend festivalu o ovom projektu:

Još par reči o "Mućkama":
Citat:Slovenci će imati prigodu prvi u regiji pogledati lokaliziranu verziju Mućki u ukupno 64 epizode, veæ od ponedjeljka, 29. rujna. Za slovensko će se tržište, ali i cijelo regionalno, gdje seriju producent Ðuro bude uspio prodati, ona zvati “Brat bratu”.

“Brat bratu” doći će na godinu i u Lijepu našu, no tko će biti slavni Delboy & Rodney na hrvatski način vlasnici licence Branko Ðurić Ðuro i Branimir Bane Brkljač nisu željeli otkriti. Ističu samo da je riječ o glumcima kojima su do sada više od televizijskih, značile one kazališne daske, te da će ih redovita publika iz Talijinog hrama brzo prepoznati.

No, gledatelje će sigurno razočarati podatak da producent Ðuro nije uspio naći ekskluzivnog auto dobavljača za slavnu Delboy & Rodney trokotačni prijevozni stroj, po kojemu je također ta kultna serija postala poznata.

Umjesto toga domaći dvojac u “Brat bratu” vozit će se u cirkuskom kombiju kojega su kupili u Italiji.

Please follow and like us: