Kompletno Web prisustvo za 20 dana?!

Categories InternetPosted on

Da li vam se samo meni ovo čini već rešenim? Novoformirani [i]Radiodifuznom servisi Vojvodine “Radio-televizija Vojvodine“[/i] (bivši [url=http://www.tvns.co.yu/]RTV NS[/url]) [b]raspisala je [url=http://www.devprotalk.com/t1425-poziv-za-dostavu-ponuda-za-izradu-web-sajta-rtv.html]poziv za dostavu ponuda za izradu Web sajta [/url][/b]sa pomalo sumnjivim zahtevima.

Svi ovi [b]zahtevi [/b]tipa: višejezični 10 CMS sa flash objektima, SEO, “load balancing ready”, RSS, Podcast, Wap, kvalitetan pretraživač, audio i video streaming radio i tv programa (live video i arhiva), tok projetka (workflow) sa predviđenim kontrolnim tačkama (milestones),… [b]su na mestu i Ok[/b], ali [b]rok od 20 dana[/b], odnosno mesec dana je sasvim nerealan (ko god se imalo razume u projektovanje web prisustva zna o čemu govorim) što samo navodi na zaključak da se radi o konkursu koji je tu samo “[i]pro forme[/i]”.

To samo govori da je n[b]eko već izradio gotovo rešenje prema unapred poznatim zahtevima[/b] i parametrima. Da li grešim?

Kao “šlag na torti” – treba “[i]kreirati i prateću tehničku dokumentaciju koja opisuje kreirani programski kod i instalaciju CMS-a[/i]”. I to sve samo za 20-30 dana?

Linkovi:
[list][*][url=http://www.pretraga.co.yu/vesti/strana.php?s=tender_rtv]Konkurs[/url]
[*][url=http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=1425]DPT rasprava[/url][/list]

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *