Kako treba ispratiti jedan IT događaj

Categories Marketing, MedijiPosted on

U stvari, subjekat u nasovu ne mora da bude obavezno IT prirode, već bilo koji drugi medijski, odnosno stručni događaj namenjen užoj ili široj populaciji. Svojevremeno sam ukazao na propuste organizatora IT orijentisanih događaja poput BlogOpena, B-linka i E-trgovine, da na odgovarajući način (čitaj: online sadržajno bogat) isprate i predstave događaj koji organizuju, jer im je to na najbolja reklama i preporuka zasve buduće sesije. Ako neće ovi iz IT sektora, zahavaljujći intenzivnoj upotrebi savremenih IT alatki,  pa ko drugi može.

Ipak, ima i svetlih primera, a ovde hoću da ukažem na nedavno održanoj konferenciji Internet ekonomija” u organizaciji “Danas konferencijskog centra”. Ako pogledate ovu stranicu biće vam jasno i zašto. Iako se radi o “malo”, jednodnevnom događaju sa ukupno 10 izlagača, bukvalno svaki je ispraćen sa biografijom, prezentovanim radom i naravno video zapisom. Pa zar je ovo teško?

E-trgovina se popravlja, objavila je video snimke izlaganja sa godinu dana zakašnjenja ;)

Please follow and like us:

2 comments

  1. Skolski primer kako profesionalno ispratiti neki IT dogadjaj -> http://www.itdogadjaji.com/bizbuzz-2008/

    Ekipa ovog startup sajta, koji je bio jos “svez” u vreme bizbuzza, uradila je bolji review i uopste izvestavanje i post-informisanje bolje od nas samih :) .

    Ne zelim da se vadim klasicnim organizacionim problemima, guzvom itd…. jednostavno nauk za sledeci put.

    Inace, ekipa je radila i live publishing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *