Kako pronaći zagubljene stvari?

Categories HumorPosted on

Verovatno ste i vi ponekad (a poneko možda i češće) nešto “sakrili” sami od sebe, te da vam se čini da je stvar koju ste malo pre imali pored sebe – jednostavno nestala. Onda naravno sledi manje-više dugotrajno traganje i zagledanje u svaki ugao ne bi li pronašli ono što tražite.

A prema profesoru Solomonu, koji sebe naziva ekspertom za izgubljene predmete, nema “nestalih stvari”, već da smo u stvari mi ti koji koji smo se izgubili. Takođe ovaj stručnjak specifične vrste naglašava da se stvari koje smo privremeno izgubili iz vida mogu veoma brzo i efikasno pronaći samo ukoliko smo dovoljno sistematični i potragu obavljamo “hladne glave”.

Profesor Solomon se toliko posvetio ovom problemu da je čak i jednu celu knjigu od 130 strana posvetio pronalaženju stvari. Knjiga “How to find lost Object?” svojevremeno se mogla nabaviti pod komercijalnim uslovima, a od nedavno je možete besplatno preuzeti u PDF formatu.

A ukoliko nemate vremena da se zamajavate sa čitanjem knjige, a želite da budete efikasniji u pronalaženju izgubljenih objekata možete pogledati ovaj video koji pruža sažetak 12 osnovnih principa kojih se treba držati da ne bi “gubili” stvari:

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *