Kako da gledete ALF-a na YouTube-u?

Categories Google, InternetPosted on

Kao što sam nedavno pomenuo YouTube je pokrenuo Shows servis sa prikazom kompletnih TV serijala i starih filmova, ali na žalost većina nije dostupna za gledanje van SAD, pa vas najčešće dočekva ova poruka: “This video is not available in your country.

Pomenuo sam u tom zapisu i mogućnost da zaobiđete ovu “prepreku” jer ih ima mnogo, ali evo predstaviću vam najjednostavnije i najelegantnije rešenje koje ne zahteva nikakvu instalaciju. Caka je u tome da sakrijete sopstvenu IP adresu kako YouTube ne bi “provalio”  da ste iz Srbije ;)

Jednostavno preuzmite  besplatni programčić UltraSurf, ne zahteva instalaciju – i pokrenite ga.  UltraSurf je mali proxy od koga ćete dobiti novu IP adresu, i koji se oslanja na Internet Explorer. Otvorite stranicu YouTubea u IE prozoru i uživajte u dogodovštinama vanzemaljca A.L.F.-a ili nekada tinejdžerima omoljene serije Beverly Hills 90210.

Pre svake epizode ide mali reklamni blok, a ono što je dobro u odnosu na druga proxy rešenja je što glatko radi na običnoj domaćoj ADSL vezi (nema kašnjenja) i evo rezultata:

Please follow and like us:

5 comments

  1. he..he .. znamo se mi snaci snalazljiv narod nema sta! ;) Supeer Gorane mozemo i mi da malo gledamo te neke serije :)
    ZA svaku POHVALU stvarno znas da ” isackas” prave stvari sa interneta :) SVAKA CAST !

  2. Super je! A sistem radi i na Google Chrome, ne samo IE :) U desnom uglu ekrana stoji žuti katanac i kaže ovi nisu iz Srbije ;) ne, ne, nikako ! ovi su baš ameri :)))

  3. Probao sam preko proxya u naslovu i stvar ide, ali je malo spora. I tu sam nasao resenje: startam filic i stavim ga u pauzu. Vratim se nakon pola sata i kliknem nastavak i sve ide gletka. Pretpostavljam da spremi u buffer.

Comments are closed.