Istina o Area 51

Categories RelaxPosted on

Nakon nekih pedeset godina ćutanja došli smo do istine o najkontroverznijoh zoni u SAD – Area 51, tj. oblasti u pustinji Nevadi, zoni ograničenog kretanja, zoni tajnog delovanja američke vojske…

Iako su se poslednjih pedeset godina ispredale brojne priče o udesu vanzemaljskog broda, usvajanju vanzemaljskih tehnologija i tajnim operacijama američke vlade, istinu su izneli veterani okupljeni oko Roadrunners Internationale, koju čine bivši zaposleni u američkim agencijam i vojsci, koju su radili baš u Oblasti 51.

Oni su aktivno radili na tajnim projektima novih vazduhoplova tokom 50-tih i 60-tih godina, što u USAF, što u CIA ispostavama, a nakon navršenih 50 godina obaveze ćutanja sada su konačno slobodno progovorili.  To jesu bile tajne operacije, ali svakidašnje prirode (razvoj novih vazduhoplova), a priča o UFO – vanzemaljcima, kako kažu bila im je savršeni paravan odvraćanja pažnje, kako domaće tako i strane javnosti. Ovim se zatvara jedan Dosije X, a više o tome pročitajte u reportaži Sijetl tajmsa.

Ulaz u Area 51

Please follow and like us:

2 comments

  1. Jos kada bi objasnili cemu sluzi onaj trougao sa koncentricnim krugovima u njemu, velicine Dorcola, tu sigurno ne slecu avioni, a ni helikopteri….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *