Hyundai Radulović

Categories AutomobiliPosted on

Upravo se vratih sa otvaranja novog prodajno-servisnog centra HYUNDAI automobila u Novom Sadu, kojeg je otvorila beogradska kompanija Radulović – od danas zvanično i novi ovlašćeni zastupnik brenda Hyundai na srbijanskom tržištu. Tako je Hyundai Auto Beograd, generalni zastupnik korejske kompanije Hyundai Motor Company, postao bogatiji je za još jednog člana u prodajnoj mreži.

Otvaranju centra prisustvovali su vlasnik i direktor kompanije Radulović, gospodin Dragan Radulović i direktor kompanije Hyundai Auto Beograd g-din Slavc Habič. Slavc Habič je ovom prilikom izjavio da je u prošloj godini na tržištu Srbije plasirano 1.300 Hyundai vozila (povećanje od 19,74% u odnosu na 2005.), dok je za ovu godinu razvoje prodajno servisne mreže i ulaskom kompanije Radulovic u Hyundai "jato" plan nešto ambicionzniji, pa je planiran plasman čak 1.600 vozila.


Novi salon i servis Hyundai automobila u Beogradu smešten je u Dragoslava Srejovića bb, a u Novom Sadu u ulici Novosadski put 71 (put za Veternik), a ovde možete pogledit i kratki video klip za konferencije za novinare kojoj sam prisustvovao pre nekih sat vremena.

 

Please follow and like us: