Huawei Ideos S7 Slim

Categories Google Android, Mobile, TechnoPosted on

Do redakcije nam je stigao solidan tablet povoljne cene Huawei S7 Slim, koji se od juna nalazi u ponudi Telenora. Ovaj tablet, kao i ostali u ponudi, se kombinuje sa „Surfuj“ data paketima i daju neograničen pristup Internet u toku svakog meseca i najveću brzinu prenosa. Uz paket SURFUJ 30 GB dobija se praktično besplatno, dok bez obaveza košta 30 hiljada dinara.

Bez obzira na paket, neograničen Internet koristi se tako što se određena količina Internet saobraćaja u paketu prenosi po maksimalnoj brzini (u paketu SURFUJ 30 GB – do 21 megabita), a sve nakon toga po smanjenoj, bez dodatnih troškova.

Huawei S7 Slim je “mršavija” varijanta Huawei S7 tableta koji se pojavio prošlog leta. Ovaj tablet računar radi na Android operativnom sistemu 2.2 Froyo, težak je podnošljivih 445g, a ekran je klasičnih 7 inča.

Interfejs je doteran i sve radi jako brzo zahvaljujući 1Ghz-om Qualcomm Snapdragon procesoru. Na raspolaganju su dve kamere – frontalna za video pozive i ona u pozadini od 3,2 megapiksela. Dolazi sa 8 Gb memorije što je proširivo do 32BG zahvaljujući micro SD slotu. TU su USB 2.0 port, mini HDMI za spajanje na veliek LCD ekrane, HSPA mogućnost povezivnaja, 3G, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 i naravno GPS. Poseduje SIM slot koji je pod poklopcem, gde je smeštena i baterija od 3250 mAh.

Treba napomenuti da SURFUJ paketi ne poseduju voice prenos, a uređaj je sjajan za surfovanje, brzo uređivanje i pregled dokumenata, čitanje e-knjiga, navigaciju i slično, a sve po veoma povoljnoj ceni s obzirom na kvalitet izrade.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *