Free download novog albuma Obojenog programa

Categories Kultura, Novi SadPosted on

Uvek alternativan, savremen ali ne i mainstrem, totalno novosadski, rok bend Obojeni Program upravo je završio svoj osmi album „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom“. Bend se može pohvaliti i novim sajtom na obojeniprogram.rs , ali ono što je najzanimljivije i što Obojeni program čini najsavremenijim bendom u Srbiji je da je ovo prvi onlajn album u Srbiji i pri tome potpuno je besplatan za preuzimanje.

Bend sa Kebrom na čelu slavi sledeće godine čak 30 godina postojanaj. Ovaj poslednji album je sniman u Holandiji početkom godine, sadrži 20 pesama, od toga pet remiksa, i totalno je “programski obojen” ali obogaćen modernim beatom, a neke gitarske solaže čak podsećaju i na U2.

Please follow and like us:

7 comments

  1. ali ono što je najzanimljivije i što Obojeni program čini najsavremenijim bendom u Srbiji je da je ovo prvi onlajn album u Srbiji i pri tome potpuno je besplatan za preuzimanje.

    Тешко да су они први објавили бесплатно на интернету, боље би било рећи да су први познатији музички извођач, који је већ имао запажену каријеру и који је већ објављивао класичне албуме.

    Него, ја никако да нађем где ово може да се скине :)

  2. Fair enough, mada bih rekao da za ovaj slucaj koji sam naveo pre vazi da nisu pop muzicari nego da nisu afirmisani / kriticki priznati. Bez obzira, rispekt za O.P. :)

  3. Ja pregledao obe stranice koje mogu da se pregledaju na ovom sajtu i nigdje nema linka za download.

    Ne znam da li je iko provalio, ali novi sajt im je template sa templatemonster.com.

Comments are closed.