Flashiranje

Categories InternetPosted on

Nagradno pitanje: [b]Koji proizvođač softvera dopire do najvećeg broja korisnika? [/b]Ukoliko mislite da je odgovor [b]”Microsoft”, grešite[/b]. Ukoliko pak, samo malo promislite, (po)javiće vam se drugačiji odgovor – [url=http://www.adobe.com/]Adobe Systems[/url].

Zahvaljujući [url=http://www.adobe.com/products/illustrator/]Illustratoru[/url], sada nezaobilaznom [url=http://www.adobe.com/products/indesign/]InDesign[/url]-u koji je preuzeo primat od [url=http://www.quark.com/products/xpress/]QuarkXPress[/url]-a, i naravno Adobe PDF-u koji je apsolutni standard za razmenu dokumenata, te [url=http://www.adobe.com/products/flash/flashpro/]Flash[/url]-u, [url=http://www.adobe.com]Adobe Systems[/url] je softverska kompanija čiji softver dopire do najvećeg broja korisnika.

O rasprostranjenosti [i]Adobe[/i]-ja na Webu ne treba trošiti reči, a donji grafikon govori o tome zašto se najveći broj[b] [i]content [/i]kreatora[/b] odlučuje za [url=http://www.adobe.com/products/flash]Adobe Flash[/url]. Razlog je jednostavan, zbog procenta instaliranih plejera, to je [b]najsigurniji način “dostave” sadržaja[/b] krajnjim konzumentima.
[imgao]http://img81.imageshack.us/img81/1626/adobekv7.gif[/imgao]

Please follow and like us: