“Falling Skies” – Spilberg i zli vanzemaljci

Categories TechnoPosted on

Sve do sada Spielberg je nekako odbijao da radi na SF filmovima u kojima se vanzemaljski život predstavlja u negativnom kontekstu. I “Bliski kontakati treće vrste”, i E.T.-ja predstavili su nam sladunjavu viziju vanzemaljskog života, a evo vremenom i Spilberg je prihvatio mogućnost da taj susret ne mora biti baš tako prijatan.

Tako je 2005. snimio rimejk “Rata svetova”, a evo sada uveliko priprema TV seriju “Falling Skies”, za koju je TNT već pustio prvi trejler, a koja predstavlja televizijsku verziju “Rata svetova”. Koliko se da videti iz trejlera, biće to zanimljiva serija.

Please follow and like us:

1 comment

  1. Ovo je serija o američkim partizanima – kao što je svojevremeno napisano na jednom domaćem SF sajtu. Dešavanja šest meseci posle invazije. Zapravo, reč je o drami koja je, posle četiri epizode, izborila pravo druge sezone. Ko je gledao “Walking Dead” videće da je reč o istom pristupu, samo su zombiji zamenjeni vanzemaljcima. Nema ni reči o neke “šire slike”, tako da ćete ostati uskraćeni za dosta informacija i pojašnjenja. Sve u svemu – ko voli SF neka overi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *