Etarget poklanja blogerima free kupone za PPC promociju

Categories Blogosfera, Internet marketingPosted on

Etarget Srbija, provajder pay-per-click oglasa rešila je da ovog leta izađe u susret blogerima na srpskom internetu i da im šansu da se njihova reč čuje na svim onim mestima koja su pokrivena Etarget partnerskom mrežom portala u Srbiji, i za određeni iznos besplatno ispromoviše sopstveni blog na više od 220 web sajtova.

Kako da uđete u konkurenciju za free kupone?

Krajnje je jednostavno:

  1. Tweet-ujte na svom Tweeter nalogu o ovom mini-konkursu sledećim Tweetom:

    U trci sam za #Etarget free PPC kupone, ako imaš blog probaj i ti! http://cli.gs/HYZEvd

  2. Nakon ovog Tweeta poželjno je da u komentarima ovog blog-zapisa ostavite svoje ime, email i naravno adresu bloga, te u telu poruke link do vašeg Tweeta (nije obavezno) i uživajte u letu! (i novim posetiocima)

Ovaj mini-contest ograničen je na blogere iz Srbije,  traje ceo današnji dan (29. jul), a srećnih 5 dobitnika free kupona biće objavljeni sutra na ovom blogu.

Etarget Srbija pružiće i mogućnost domaćim blogerima da “podese autopilota”, postave oglas za sopstveni blog u 3 jednostavna koraka i prate statistike dolazaka. Neka za ono što vi pišete saznaju i ljudi koji nisu deo blogerske zajednice, a surfuju srpskim webom u potrazi za istim i sličnim temama.

O Etargetu

Etarget oglase vidi više od 90 % onlajn korisnika u 8 zemalja centralne i jugoistočne Evrope, od 2002. godine Etarget dovodi posetioce na sajtove u Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj i od 2007. godine u Srbiji. Ovog leta i Etarget je pokrenuo blogove u zemljama gde posluje – pogledajte šta ima novo na blogu u Srbiji, preuzimte RSS, ostavite komentar: http://blog.etarget.rs .

Please follow and like us:

25 comments

  1. Velikodusno citavih 5 ! Heh..meni to vise zvuci da blogeri malo promovisu njih ;) Ali dobro u svakom slucaju bice zanimljivo videti ko ce dobiti nagradu :)

  2. Sjajna akcija!!

    Samo da kazem da nije “samo 5”, nego ce biti i na jos nekim mestima uskoro slican kontest za kupone za blogere. Citajte blogosferu, vruca je ovih dana :)

    Gorane, ovo je veoma veoma lepo! Bas me zanima kako ces da odaberes kojih 5 dobija kupone, uopste nece biti lak tvoj izbor!!

Comments are closed.