EKV REVISITED

Categories InternetPosted on

[imgo]http://img465.imageshack.us/img465/553/250pxekvlive8610e9fe8tc6.jpg[/imgo]Iako [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ekatarina_Velika]EKV[/url] ne postoji od 1994. godine kada je preminuo [i]Milan Mladenović[/i], pevač, gitarista i kompozitor,[i] Ivan Fece [b]Firči[/b][/i], bubnjar prve postave [b][url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ekatarina_Velika]Ekatarine Velike[/url][/b], je uz pomoć poznatog američkog kompozitora i producenta [i]Stena Vinsenta[/i], u Njujorku [b]radio 4 godine na poznatim kompozicijama iz opusa grupe EKV[/b] za koje je ponovo uradio aranžmane i sve instrumente sam odsvirao! Iz originalnih snimaka zadržao je samo Milanov vokal i ponegde gitaru i Magine klavijature. Firči je pokuša da dočara [b]kako bi EKV danas zvučao da je američki bend[/b]! Verujte, zvuči AMERIČKI!

[imgo]http://img133.imageshack.us/img133/4319/180pxdumdumcover10e0389kd9.jpg[/imgo]RT Vojvodine je u saradnji sa PGP RTS podržala ovaj projekat i u pripremi je jedinstven koncert na kom će predvođeni Firčijem učestvovati naši vrhunski muzičari, među kojima, Kornelije Kovač, Mirko Plavi, Tanja Jovićević, Marko Milivojević, Vojislav Bešić Beške, Dragiša Uskoković i drugi.

Pomenuti [b]koncert održaće se 4. aprila u 20 sati u Studiju M u Novom Sadu[/b] kada će se i promovisati novi album [b]EKV REVISTED[/b]. Stoga, svi koji su voleli i vole muziku EKV neka se potrude da nabave ulaznice.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *