Dva sjajna WordPress plugina

Categories CMS, WordPressPosted on

Tokom prošle nedelje iz “kuhinje” Vladimira Prelovca pojavila su se dva sjajan WordPress plugina, prvi se odnosi na SEO optimizaciju kroz kreiranje novog View-a na psotojeću bazu, dok je drugi namenjen samim administratorima WP CMS instalacija.

null
Rezultat rada SEO Super Comments plugina

SEO Super Comments

SEO Super Comments plugin polazi od super ideje da se komentari pretvore u nove stranice – nove dodatne sadržaje koje “vidi” Google index. Ovaj plugin svaki komentar dinamički izdvaja u novu stranicu, sa Title tagom koga izvlači iz teksta komentara, printuje sam tekst komentara i zatim vezuje ostale komentare istog autora (na osnovu e-mail adrese) linkovima ispod tekućeg komentara. Zahvaljujući ovome, sve u zavinosti koliko komentara imate, dobijate mnoštvo “novih stranica”, kao i potencijal da povećate PageViews broj sa strane korisnika.

null

Navbar

Navbar plugin predstavlja dodatak koji će pomoći svakom administratoru WP instalacije. Zahvaljujući novokreiranom bočnom meniju, kada se prijavite na WP dobijate brz pristup svim Dashboard linkovima i opcijama, a headeru su i osnovne statističke informacije.

Sve linkove i prečice na Navbaru možete samostalno menjati i dodavati. Ovaj plugin je u ovogodišnjoj zvaničnoj trci  WordPress plugin competition.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *