Dopunjen Google Pack

Categories InternetPosted on

[imgao]http://img529.imageshack.us/img529/9492/googlessap5.jpg[/imgao]
Google je prekjuče osvežio i dopunio svoj paket ([url=http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html?hl=en&gl=us]Google Pack[/url]) aplikacija koji sada sadrži i alatke za zaštitu računara poput [i]Norton Security Scan[/i]-a i [i]PC Tools’ Spyware Doctor[/i]-a, koje se automatski [i]update[/i]-uju i koje su posve besplatne.

Ono što bih izdvojio je [b]unapređena verzija [i]Screensavera[/i][/b], inače aplikacije koja je davno izgubila svoju prvobitnu namenu od koje i potiče naziv ove grupe programa, koji računar može da pretvori i digitalni “ram bez okvira”. Podešavanja omogućavaju da screensaver prikazuje fotose sa vašeg računara indeksirane unutar [url=http://picasa.google.com/]Picase [/url]ili [url=http://picasaweb.google.com]Picasa Web albuma[/url] (za razliku od [i]Flickra [/i][b]nudi 1 GB besplatnog prostora[/b] za smeštaj fotki), ili iz određenog foldera sa vašeg računara, ili još zanimljivije – [b]iz bilo kog foto RSS izvora sa Weba[/b].

Tako možete u pauzama rada ([i]ukoliko ih uopšte imate ;) [/i]) da razgledate fotke sa [url=http://www.flickr.com/]Flickr[/url]-a ili bilo kog foto-[i]sharing [/i]sajta, fotose [url=http://www.flickr.com/photos/gorananicic/]određenog autora[/url] ili zbirnog [i]feeda [/i]ili čak sve njih zajedno. U svakom slučaju – probajte, možfa vam se nešto od ovoga i svidi, ili nađete da je korisno.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *