Blueberry Net Cat M-03 C

Categories Google AndroidPosted on

BlueBerry Net Cat M-03C je naslednik modela Net Cat M-02 i Net Cat M-01 i do sada najbolji i najjaći Android tablet predstavnik ovog brenda.

Blueberry NetCat M03-C je pravi internet tablet sa kapacitivnim multi-touch ekranom dijagonale 7″. Pokreće ga Cortex procesor nove generacije koji radi na 1,2 GHz, što obezbedjuje najbolje moguće performanse u svetu tablet uređaja i omogućava vam igranje 3D igara, gledanje  filmova i glatko pokretanje svih zahtevnih aplikacija.

Rezolucija ekrana je  800 x 480 px u wide formatu tako da omogućava gledanje HD video zapisa i filmova (podržava AVI, WMV, RM, RMVB, 3GP, MKV, MP4, ASF, VOB, MPG, TS, TP, DVIX, MOV formate), te  se isti preko priloženog HDMI kabla mogu prebaciti na TV.

Operativni sistem je Android 2.3 sa punom Adobe Flash 10.1 podrškom. NetCat M03-C jedan od najkompletnijih i najbržih tablet uređaja na našem tržištu, sada dostupan po značajno nižoj ceni u odnosu na konkurentske modele značajno lošijih softverskih i hardverskih karakteristika. Poseduje internih 4 Gb memorije što je dodatno proširivo microSD karticama.

Tablet je urađen u potpunosti od veoma kvalitetne plastike, lagan je (380g) i veoma lepo naleže u šaci, tako da se lako može držati jednom rukom. Dizajnom podseća, na Samsungove tablet računare, a osnovna razlika im je cena. Naime, za jedan Samsung Galaxy Tab od 7 inča možete kupiti više od 3 NetCat M03-C tableta.

Ispod ekrana su zgodni hardverski Menu, Home i Back tasteri, a bočno Volume i Power dugmići, dok su na donjoj ivici raspoređeni svi portovi: USB, HDMI, TF card , napajanje i 3,5 mm audo izlaz. Na levoj bočnoj ivici nalazi se SIM ležište, ali ono nije aktivno tako da treba očekivati u budućnosti neku nadogradnju koja će omogućiti korišćenje mobilnog interneta. Tablet nema GPS modul tako da se ne može koristiti kako navigacioni uređaj, a problem za tu namenu je i veličina.

Njegova glavna prednost je sjajna cena, ovaj brzi tablet računar pomožete nabaviti preko Pin Computersa i mreže njegovih partnera sa samo 19.900 dinara.

Please follow and like us: