AdSense i na hrvatskom

Categories InternetPosted on

[imgao]http://img216.imageshack.us/img216/5743/adsensepm9.gif[/imgao]
Skoro [url=http://www.www.personalmag.rs/blog/?postid=856]godinu dana je prošlo[/url] od kada je [b]Google uvrstio hrvatski jeziku[/b] u listu podržanih jezika, odnosno tačnije, podržan je bio samo deo servisa – [url=https://www.google.com/adsense/ws-overview]Adsense program za pretraživanje[/url]. Zahvaljujući ovome i [b]vlasnici sajtova na srpskom[/b] (srpsko-hrvatskom, hrvatsko-srpskom ) od sada će biti u prilici da [b]integrišu Google reklame na svoje sajtove[/b] i tako ostvare dodatne prihode.

Od danas, [i]Google [/i]nudi i [url=https://www.google.com/adsense/afc-online-overview] AdSense za Sadržaj[/url], tako da od danas i vlasnici sajtova koji su prijavljeni za hrvatski jezik mogu da generišu zaradu objavljivanjem kontekstualnih reklama integrisanih u sadržaj. Evo i maila koji mi je upravo pristigao od jednog od administratora iz [i]Google AdSense Team[/i]-a:
[quote=”Google AdSense Team”]Pozdrav,
zadovoljstvo mi je priopćiti Vam da odsada nudimo AdSense za sadržaj i za Vaš jezik.
– Ako već koristite AdSense za sadržaj na stranicama na nekom drugom jeziku, Vaš AdSense oglasni kôd slobodno pridodajte i svojim stranicama na hrvatskom.
– Ako trenutno koristite samo AdSense za pretraživanje, slijedite dolje opisane korake kako bi u svega nekoliko trenutaka Vašim web stranicama pridodali Google oglase.
1. Prijavite se na AdSense koristeći https://www.google.com/adsense .
2. Kliknite na karticu ‘AdSense postavka’ (‘AdSense Setup’).
3. Kliknite na gumb ‘Započnite sada’ (‘Get started now’).
4. Vaša će se stranica obnoviti i aktivirat će se mogućnost generiranja oglasnog koda kojeg ćete možete kopirati i postaviti na Vaše web stranice.[/quote]

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *