9. godina blogovanja

Categories BlogosferaPosted on

Pre par dana, tačnije 27. januara, blog Svakodnevnica napunio je 8 godina postojanja  i tako da upravo ovih dana ulazi u 9-tu godinu postojanja!

Ako u medniju kliknete na “Arhivu” videćete sve blog-zapise od januara 2004. godine do danas.

svakodnevnica 8 godina blogovanja

Ovako je blog izgledao 2004.

Za 8 godina, sada već preko 3.200 blog zapisa, o svemu i svačemu, ali uvek o nečemu što je mene zainteresovalo, a kako statistike posete kaže  – zainteresovalo je i mnogobrojne posetioce – preko 1 milion  posetilaca samo u 2011. godini. U međuvremenu, puno novih iskustava, mnoštvo projekata, sajtova i novih blogova.

Pored Svakodnevnice, mnoštvo sadržaja prouzrokovalo je za sada dva spin-offa, prošle godine bio je to Motor blog koji se sada nalazi u top 20 blogova regiona sa oko 25.000 poseta mesečno. A novi blog spin-off je Novosadska hronika (nshronika.com) blog nastao kao “odlomak” rubrike Novi Sad sa Svakodnevnice.

Ovo je ujedno i putokaz za sve blogere kako da fragmentacijom započnu neki novi blog i otvore sebi neke nove prilike i iskustva. Naravno uslov je da blogujete, da se zdušno bavite temama koje volite, koje su vam pri srcu i o kojima naravno nešto znate.

Please follow and like us:

1 comment

  1. Ne preostaje mi ništa drugo nego da čestitam. Iskreno i od srca, 8 godina na netu zaista nije mala stvar ! Samo nastavite !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *