5kazanje na MySpace-u

Categories InternetPosted on
5kazanje

5kazanje

Legendarni Bora Otić nakon mnogo upita od strane gledalaca najpopularnije vojvođanske TV emisije “5kazanje” izabrao je MySpace kao platformu za Web prisustvo ove autorske emisije.

http://myspace.com/5kazanje

Možda je postojalo i bolje i svrsishodnije rešenje, ali svakako i MySpace ima svoje pogodnosti i prednosti za ovakav vid prezentacije, tu pre svega mislim na jednostavnost, pristupačnost (besplatnost) i socijalnu-umrežavajuću komponentu.

Da je sreće (i pameti), na nesrećnom sajtu RT Vojvodine (setite se samo konkursnih zahteva – live audio-video streaming… ) moralo bi da se nađe i adekvatno mesto za ovu, ali i druge emisije iz produkcije ove kuće.

Za one koji nisu imali prilike da do sada pogledaju “5kazanje” ili do njih ne dopire signal RT Vojvodine, MySpace lokacija “5kazanja” sa video-prilozima iz emisije jedinstveno je mesto za upoznavanje ove sociološko-antropološke emisije, koja na veoma popularan način, neopterećen formom, donosi etnološku (rentgensku) sliku današnjice ali i prošlosti Vojvodine i njenih stanovnika.

Kad sam već kod Bore, evo i par fotki na kojim sam ga uhvatio “u elementu”, tokom promocije novog vizuelnog identiteta RTV.

RT Vojvodine novi vizuelni identitet

Please follow and like us: