2 gejmerska e-zina

Categories InternetPosted on

[imgo]http://img207.imageshack.us/img207/8901/playfn9.jpg[/imgo]Za dane vikenda preporuka je čitanje nečeg opuštajućeg poput [b]dva domaća gaming culture e-zina[/b], koja možete preuzeti sasvim [b]besplatno[/b].

Prva preporuka je [url=http://www.play-zine.com]gejmerski e-zine PLAY![/url] koji je doživeo svoje [url=http://www.play-zine.com/download/PLAY!%2004%20veliki.pdf]4. izdanje u PDF formatu[/url] (~12MB). S obzirom da je besplatan, i da okuplja zajednocu koja kreira ovaj magazin na volonterskoj osnovi, e-zine PLAY! je [b]odličnog dizajna, sadržajan i bavi se “vrućim” gejming temama[/b]. Arhivu PDF-ova ovog e-zina [url=http://www.play-zine.com/archive.php]možete naći ovde[/url].

[imgo]http://www.rush-industry.net/broj/19/fart_resize.jpg[/imgo]Drugi, [url=http://www.rush-industry.net/broj/19.html]elektronski magazin Rush[/url] distribuira se u drugačijoj formi, pomalo neuobičajeno, u [url=http://www.rush-industry.net/broj/19.html]ZIP arhivi [/url] (~37MB) prepunoj dokumenata u XML formatu i multimedijom.

[url=http://www.rush-industry.net/broj/arhiva.html]Arhiva magazina Rush [/url]omogućava pristup svim prethodnim izdanjima, a trenutno se stiglo do broja 19.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *