Večernje Web novosti

Categories InternetPosted on

[list][*][b]Google Torrent pretraga[/b]
[imgo]http://img488.imageshack.us/img488/4523/googletorrentshj8.jpg[/imgo][url=http://googletorrents.com/]Google Torrents [/url] je poslednji u nizu novih potpretraživača koji korisnicima omogućava [b]pretraživanje [i][url=http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent]torrent [/url][/i]izvora[/b].

Naravno,[b] ne radi se o proizvodu Google-a[/b] već o nezavisnom proizvodu izvedenom iz [url=http://www.www.personalmag.rs/blog/?postid=1138] Google Co-op Custom[/url] [url=http://www.google.com/coop/cse/]Search Engine[/url]-a. Novi [i]Torrent search[/i] endžin, zbog škakljivosti oko [b]autorskih prava[/b], verovatno neće zadugo biti [i]online [/i], stoga [url=http://googletorrents.com/]ga brzo probajte[/url].

[*][b]Virtual Earth 3D[/b]
[imgo]http://img295.imageshack.us/img295/5890/livesearchlogoiq9.jpg[/imgo][url=http://live.com/]Microsoft [/url]je popodne razotkrio integraciju detaljnih 3D fotosa sa [url=http://www.microsoft.com/virtualearth/default.mspx]Virtual Earth[/url] servisima, pa će tako korisnici sa instaliranim IE 6 ili 7 moći da, direktno iz [i]browsera[/i], virtuelno pokrstare iznad 15 odabranih gradova.

Fotosi su [b]toliko detaljni da mogu da se uoče teksture na fasadama zgrada[/b], a pojedini nazivi na reklamnim bilbordima biće “klikabilni” (čitaj linkovani). Očekuje se da će Virtual Earth 3D do sredine sledeće gosine ovim servisom bude pokriveno više od 100 većih gradova.[/list]

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *