Toshiba susret sa blogerima

Categories Blogosfera, HardwarePosted on

U sklopu nastavka promocije inovativne promotivne Toshiba akcijeGarancija bez obzira na sve” vezane za specijalne garantne uslove koji se nude u jugoistočnoj Evropi, predstavnici Toshibe danas su u prijatnom ambijentu restorana Caruso okupili zainteresovane domaće blogere koji prate tehno trendove.

Svrha okupljanja bila je ekskluzivna prezentacija najnovijih Toshibinih prenosnih računara od entry-level model Satellite serije do izuzetne poslovne Tecra serije. Sve modele sam snimio tako da ću dati mnogo detaljniji prikaz u nekom od narednih zapisa, kao svojevrsnu ekskluzivu, jer je regionalna Toshiba upravo prvo blogerima htela prikaže nove modele, čak i pre prikaza distributerima.

Zahavaljujući internim analizama kompanije Toshiba na ovim prostorima, iznašlo se rešenje u vidu Garancije bez obzira na sve kao sjajne komparativne prednosti u odnosu na konkurenciju. Promotivni uslovi garancije u sklopu akcije namerno ciljaju pomenuta tržišta i pokrivaju rizike poput slučanog oštećenja, krađe, pa čak i gubitka posla. Toshiba je ovim ukazala kupcima da im je stalo do njih i da ih razume. Toshiba kao brend ima svoje poklonike i njihova specifičnost je snažno vezivanje korisnika za brend. Iako ne spadaju u klasu cenovno najpovoljnijih prenosnih računara – to opravdavaju pouzdanošću, kvalitetom i tehničkim inovacijama.

Rezultat ovoga je sigurnost u sopstveni proizvod, tako da se recimo Tecra serija može pohvaliti redovnom garancijom od 3 godine. Takođe, zahvaljujući ovoj i sličnim promocijama, te naporima regionalnih menadžera Toshiba je u Srbiji dostigla oko 25% tržišnog učešća, a u 2009. godini – u odnosu na 2008. godinu podigla je plasman preko 60 posto.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *