Tom Cruise indoktrinacioni video

Categories MedijiPosted on

Onaj 9 minutni video sa Tomom Cruisom koji sam juče postavio, i koji se zavrteo na celom Webu i koji je podigao veliku medijsku prašinu, od jutros je potpuno nedostupan (dostupna je samo jednominutna verzija bez njegovih izjava) na glavnim servisima za razmenu video fajlova poput YouTubea, Google Video servisa ili Yahoo videa, što je očigledno učinak aktivnosti kriznog PR štaba za online sektor, ovog glumca.

Kao što sam juče napomenuo, ovaj video totalno je degradirao veliku holivudsku zvezdu, da su zbog ovog ali drugih njegovih dela, nastali antagonistički sajtovi poput Tom Cruise is nuts. Kako pišu neki blogovi i drugi mediji, zapravo se radi o video materijali koji Sajentološka “crkva” koristi za indoktrinaciju i zavođenje novih “vernika”, a upravo je Google mora da povuče sve video zbog kako se navodi “narušavanja autorskih prava sajentološke crkve”.

Ipak, nađe se još ponegde ovaj marketinški video, gde je Tom Cruise odigrao “ulogu života”. Ipak je on drugi čovek u hijerarhiji crkve pa se od njega i očekuje najviše ;)

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *